Horgászat Jackson kajakból

A Jackson kajakok minden igényt kielégítően felszerelt nagy stabilitású kajakok. Extra stabilitást nyújt azoknak a pecásoknak, akik olyan modellre vágynak, amely egy kisebb naszád érzését és komfortját valamint az álló horgászat határtalan lehetőségét nyújtja.

Ha ez a kajak egy kicsit szélesebb volna, már akár hajónak is nevezhetnénk. A tervező kreativitást és elszántságot nem sajnálva létrehozták azt a kajakot, mely egy hajó stabilitásával rendelkezik. Úgy alakították ki a testet, hogy egy megbízható, hatékony megoldást nyújtson a legtöbb kajakos horgász szituációra. A kajakok halradarral, horgász láda tartóval, fotel kényelmét nyújtó ülésekkel, valamint GoPro kamerával vannak felszerelve, -amellyel az egész horgászat rögzíthető,  hogy a horgászat igazi élményét később meg tudd osztani barátaiddal is

 

A Big Rig YakAttack Edition egy minden igényt kielégítően felszerelt változata a Jackson „nagy testvér” Big Rig kajaknak. A Big Rig számos YakAttack kajakos kiegészítőt megkapott ebben a változatban. Ez a verzió csak egy színben érhető el, mely a YakAttack márka színeiből áll össze. Ezek a palaszürke, a narancs és a fehér. Az összképet az egyedi narancs színű GearTrac sínek és a YakAttack felirat teszik teljessé, mellyel egedi látványt nyújt a vízen. A YakAttack a piacvezető gyártója azon kajakos felszereléseknek, melyekkel egyedivé, és egyénivé varázsolhatod kajakodat. Nem kell aggódnod a láthatóság miatt, vagy hogy hogyan rögzíted a kamerád, a Big Rig YakAttack Editionnél szériafelszereltség többek között a YakAttack VISICarbon pro, és a PanFish Portrait kameraállvány.
Ennek a kajaknak a neve, a Big Rig, pontosan kifejezi, hogy milyen céllal és kinek is készült. Extra stabilitás azoknak a pecásoknak, akik olyan modellre vágynak, amely egy kisebb naszád érzését és komfortját valamint az álló horgászat határtalan lehetőségét nyújtja. Ha ez a kajak egy kicsit szélesebb volna, már akár hajónak is nevezhetnénk. A tervező kreativitást és elszántságot nem sajnálva létrehozták azt a kajakot, mely egy hajó stabilitásával rendelkezik. Úgy alakították ki a testet, hogy egy megbízható, hatékony megoldást nyújtson a legtöbb kajakos horgász szituációra. Édes-, vagy sós víz, álló-, vagy folyóvíz, öblök, vagy nyílt vízfelület, a Big Rignek nem számít.

Felszereltség:

1, YakAttack extrák:

A Big Rig YakAttack Edition számos, a kajaktestre előre rögzített narancs színű GearTrac sínekkel rendelkezik, megkönnyítve kajakos felszereléseink rögzítését. Nem kell hozzá más, csak a YakAttack ScrewBall, és pillanatok alatt csatlakoztathatjuk bottartónkat, radarunkat, vagy bármilyen más kiegészítőnket. Ez a kiadás tartalmazza a VISICarbon Pole világító rudat, Jackson logós zászlóval, egy PanFish Portrait kameraállványt, egy Sidewinder horgonykötéltartót, 2db ScrewBall adaptert, egy Zooka Tube horgászbottartót. Egyedi YakAttack színben rendelhető. Biztos, hogy mindenki szeme megakad ezen az összeállításon.

2, Elite Seat 2.0 – a szék:

Az új Elite Seat 2.0-ban minden megtalálható, amit szerettek az előző verzióban, néhány módosítással,  melyek még élvezetesebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé teszik a vízen töltött időt. A 3D hálós szövetnek köszönhetően új megjelenést kapott. Néhány változtatás ergonómiailag tökéletesítette az ülést, ezzel is növelve a kényelmet és a tárolási kapacitást.

3, JK lehajtható támaszték:

Ez a támaszték egyszerűen felállítható, és így stabilizátorként szolgál horgászat közben, ráadásul evezőtartóként is funkcionál, így nem kell hajolgatni, ha kézbe akarjuk venni az evezőnket, vagy épp le szeretnénk tenni azt.

4, Botvályú és botvég védelem:

A botvályút, mely végigfut a BigRig oldalán úgy tervezték, hogy biztonságosan tárolhasd a horgászbotjaidat evezés közben is. Így védve vannak egyébként a víz fölé nyúló ágaktól, növényzettől is.

5, PowerPole Micro Anchor előkészítés:

A BigRig far részén kialakításra került egy olyan terület, ahová pontosan rögzíthető a PowerPole Micro horgonyrúdrendszer.
Drag Chain Chute- Vonólánc leeresztő: A Vonólánc egy nagyszerű eszköz, hogy lelassítsuk kajakunkat folyó vízen, vagy a szél sodrásában. Bárki, aki horgászott már folyón ismeri a félelmet, hogy túl gyorsan halad keresztül a legjobb horgászhelyeken. A Vonólánc leeresztő lehetővé teszi, hogy gyorsan, és egyszerűen használhasd a Vonóláncot, amikor csak szükséges. A kialakításának köszönhetően biztonságos távolságban tartja a Vonóláncot a többi felszerelésedtől.

6, Therm-A-Rest Lumbar Support:

Egy levehető thermo deréktámasz, mely maximális kényelmet biztosítja, és védi derekunkat a hidegben.

7, RAM Horgászbottartók:

A Big Rig YakAttack Edition természetesen fel van szerelve az alap bottartókkal is. Kapunk hozzá 2db RAM Tough Tube Cső bottartót, egy 1,5 inches RAM Tough Ball adaptert, és egy RAM 2007 bottartót.
8, Plano csalisdobozok:

Az ülés mellett és alatt kijelölt területek találhatók, ahol a PLano csalisdobozokat könnyen elérhető közelségben helyezhetjük el, mellyel nagyban csökkenthető a zűrzavar a fedélzeten, melyeket a szanaszét hagyott felszerelés okozhat. A BIG Rig 2db JK Plano 3640 dobozzal kerül forgalomba.

9, Italtartó:

A szomjunk oltásához csak centikre kell kinyújtanunk a karunkat, hogy a Speciális Jackson Nalgene kulacsot elővegyük a helyéről.
Nalgene vizes kulacs: Minden kajakhoz alapfelszereltség ez a széles szájú kulacs, melyet az USA-ban gyártanak, és természetesen Jackson Kayak logóval van ellátva.

10, Test kialakítása:

A BigRig a Jackson kajakok legstabilabb változata. Ebben a kajakban minden horgász kényelmesen elfér, és akár állva is horgászhat. A hosszához és a szélességéhez képest meglepően gyors, és jó az iránytartása, így könnyedén eléred vele kedvenc horgászhelyeid.

11, Erős csat az ülés rögzítéséhez:

Erős és kemény csat, mely bírja mind a finom vigyázó, mind a férfias, erőteljes használatot, szezonról-szezonra biztosítva a hihetetlen élményt, amit a HiLo szék tud nyújtani nekünk, kajakozás, illetve horgászat közben. Biztonságos rögzítést biztosít, nekünk már csak a horgászatra kell összpontosítanunk.

12, Állítható lábtámasz:

Az abszolút komfort és a kényelem érdekében szükséges, hogy magunkra szabjuk kajakunkat, hogy pont abban a pozicióban tarthassuk a lábunkat, ahogyan az a számunkra a legkényelmesebb, legbiztonságosabb. Erre szolgál az egyszerűen és praktikusan állítható lábtámasz.

13, Cserélhető védőlemez:

A kajakok mozgatásánál, vízre tételénél, kiváltképp, ha egyedül tesszük mindezt, óhatatlanul rákényszerülünk, hogy kajakunkat valamennyire a földön mozgassuk, ami kopással jár. Ezért alkották meg a Jackson tervezői ezt a cserélhető lapot. Húzhatjuk, vonhatjuk a kajakunkat, a védőlemez kopik, amit utána egyszerűen és olcsón cserélhetünk.

14, Hátsó rakodótér:

A BigRig hatalmas hátsó rakodótérrel rendelkezik, ahol elfér akár a YakAttack BlackPak láda, akár más szerelékes ládák, vagy hűtő ládák. A biztonságot, gumiköteles rögzítési lehetőséggel teszik teljessé. Két RAM bottartó is helyet kapott a YakAttack GearTrac sínek mellett.

15, RAM és GoPro előkésztés:

A testbe ágyazott helyek találhatóak szerte a kajakon GoPro, illetve RAM kiegésztők biztonságos rögzítése érdekében. Ezek olyan pontokon lettek elhelyezve, melyek a legalkalmasabbak – hosszú évek tapasztalatai lapján – a kamera, illetve a horgászkellékek rögzítésére.

16, Vízhatlan első tároló:

Az új generációs felnyíló és egyben zárható tetővel ellátott első vízhatlan rekeszben teljesen biztonságban tudhatod felszerelésedet. Sem a víz, sem senki más nem férhet hozzá a lelakatolt tárolóhoz. A tároló tetejének kialakítása és a hozzá tartozó gumikötelek lehetővé teszik, hogy az evező tollát a tető és a gumikötelek közé könnyen betoljuk, így nyugodtan elengedhetjük azt és kizárólagosan a halra és a fárasztásra koncentrálhatunk.

17, Ergonómikus fogantyúk:

Az új ergonómikus, anyagában mintás fogantyúk nem csak szépek, hanem biztonságosak is. Kényelmesebb, biztosabb, jobb fogást tesznek lehetővé.

18, FishGrip:

a 2016-os modellek szériafelszereltsége lett ez a praktikus halkiemelő grip, mely áruházunkban külön is megvásárolható. Bővebb információért katt ide!

19, Line Cutterz:

egy speciális zsinórvágó, ami az ülés vázára van erősítve. Használható mind a monofil, mind a fonott zsinórok vágására.

20, SealLine vízálló táska:

Erős vízálló anyagból készült táska, mely az ülés háttámlájára szerelhető. Biztonságosan távol tartja a vizet felszerelésünktől. Az ülésről levehető, így külön is használható. Egy gumiköteles rögzítési lehetőségnek köszönhetően a külső felét is kihasználhatjuk.

21, Két rétegű Standing Pad:

a kajakra ragasztva kényelmes felületet biztosít az álló horgászat kedvelőinek, mindemellet hangtompító hatása is van, azaz kevésbé fognak zörögni felszereléseink a lábunk alatt.

Horgászat Jackson kajakból   29.000 Ft/fő/nap

Az ár tartalmazza:

a kajak bérleti díját,

a helyi horgászkísérő díját

KAPCSOLAT

Telefon

Szállás

Siófok, 8600

Baross Gábor utca 97.

Beszéljük meg, hogy mikor vigyem el horgászni!